30 Ekim 2019 Çarşamba

WhatsApp Son Görülme Özelliği Kalktı Mı?,

WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp Son Dakika, WhatsApp son görülme özelliği kalkıyor mu?, WhatsApp son görülme özelliği kalktı mı ?, TÜRKİYE'de En Çok Tercih Edilen Haberleşme Programı WhatsApp yeni gelen özellikler, Karanlık mod, Kendini imha eden mesaj, Sessizde durum güncellemesi, Başlangıç ekranı, Detaylar haberimizde
WhatsApp Son Görülme Özelliği Kalktı Mı?, WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor
WhatsApp Son Dakika, WhatsApp son görülme özelliği kalkıyor mu?, WhatsApp son görülme özelliği kalktı mı ?,  TÜRKİYE'de En Çok Tercih Edilen Haberleşme Programı WhatsApp yeni gelen özellikler, Karanlık mod, Kendini imha eden mesaj, Sessizde durum güncellemesi, Başlangıç ekranı, Detaylar haberimizde


Son Görülme Özelliği Yeni Güncelleme


Son görülme özelliği kalktı. Son Görülme Özelliğini Önceden Ya herkesle paylaşıp herkesinkini görebiliyorduk yada son görülmeyi hiç kimse olarak değiştirince bizim son görülmemizi kişilerimiz göremiyor bizde kişilerimizin son görülme tarih ve saati göremiyorduk. Özelliğe ekleme yapıldı.


Sosyal iletişim ağı WhatsApp son yapılan güncelleme ile birlikte artık tıpkı durum görüntülmeside olduğu gibi bizde artık son görülmeyi ya hep kapatacağız yada bazı kişilerin görip bazı kişilerimizn görmemesini sağlıcaz yeni özellikler whatsapta ses getirecek gibi duruyor.



TÜRKİYE'de En Çok Tercih Edilen Sosyal iletişim ağı Programı WhatsApp'tan 4 Yeni Özellik Geliyor
Artık neredeyse her akıllı telefon kullanıcısının olmazsa olmazı haline gelen sosyal haberleşme programı WhatsApp uygulaması, 4 yeni özellikle önümüzdeki günlerde kullanıcılarını şaşırtacak.

Sosyal iletişim ağının vazgeçilmez uygulaması olan Whatsapp'ın, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak uygulama içerisinde sorunların daha hızlı çözüzülmesi adına yayınlayacağı güncellemeler ile birlikte içeriğe eklediği 4 yeni özellik şu şekilde:

Karanlık mod : Gelecek özelliklerden biri, Instagram, Twitter ya da benzer uygulamalarda olduğu gibi "Karanlık mod" özelliği. Bu pek şaşırtmadı. Uygulamada Dark Mode ve karanlık bildirim mesajları olacak.

Kendini imha eden mesaj : Yeni Getirilen bir başka özellik ise kendini imha eden mesajlar özelliği! Yeni güncelleme ile birlikte artık Whatsapp kullanıcıları kendini imha eden mesajları kullanabilecek. Herkes kendini Müfettiş Gadget gibi hissedecek... Bu özelliğin nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylı bilgi henüz yok.

Sessizde durum güncellemesi: Platforma entegre edilecek bir başka yenilik ile sessize aldığınız kişilerin durum güncellemelerini de gizlemiş olacaksınız.

Başlangıç ekranı: Yeni dönemde WhatsApp başlangıç ekranına kavuşacak. ‘Splash Screen’ olarak adlandırılan bu özellik ile uygulama ilk kez başlatıldığında, ekranda bir WhatsApp logosu belirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...