30 Ekim 2019 Çarşamba

Elbistan'da düğün salonu ve aş evi yıkılıyor


Elbistan Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar sonucunda belediye binası yanında bulunan düğün salonu ve aş evi yıkılacak.

Sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaların yıkımı için hareke geçen Elbistan Belediyesi, düğün salonu ve aş evini yıkacak.

Yapılacak yıkım hakkında Elbistan Belediyesinden yapılan açıklamada, “Belediyemiz ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün çalışmaları kapsamında ilçe genelinde kent estetiğini bozan ve afet riski taşıyan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda 1984 yılında temeli atılan ve 1985 yılında hizmete açılan belediye düğün salonu ve aş evi yıkılacak. Özellikle binlerce çiftin düğününe ev sahipliği yapan düğün salonumuz, önümüzde ki günlerde yeni bir proje kapsamında daha modern olarak inşasına başlanacak. Birçok vatandaşımızın düğünün olması ve mağduriyet yaşamamaları için düğün salonunun yıkımı bu güne bırakılmıştır. Yıkılan binaların enkazı yine belediyemiz ekipleri tarafından kaldırılarak görüntü ve çevre kirliliği ortadan kaldırılmış olacak” denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...