23 Kasım 2019 Cumartesi

Kaymakam Özkan Demir 24 Kasım Öğretmenler Günü mesaji

Kaymakam Özkan Demir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında;

Saygı Değer Öğretmenlerimiz...

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün değerli öğretmenlerimiz olduğuna işaret etmiştir.

Bu Minvalde; Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin yüklenmiş olduğu bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiklerine ve bundan sonra da getireceklerine, genç nesillerin vatan sevgisi ve fikir hürriyetinin birer timsali olarak yetişmeleri için canla başla çalışacaklarına ve ülkemizi hedeflerine, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak yolda kararlılıkla yürüyeceklerine yürekten inanıyorum.

Öğretmenlik mesleği; sınırları okul duvarlarıyla çizilemeyecek kadar geniş, vatan sevgisiyle topluma öncülük görev ve misyonu üstlenmiş kutsal ve saygın bir meslektir. Öğretmenlerimiz bu bilinç ile yüklendikleri bu yüce sorumluluğu yerine getirmede büyük fedakârlıklar göstermektedirler.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen bütün öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutluyor, sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...