25 Kasım 2019 Pazartesi

24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’ için program düzenlendi

24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’için  program düzenlendi


Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '24 Kasım Öğretmenler Günü' etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.




Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt
24 Kasım Öğretmenler günü programımıza yaklaşık 800 öğretmenimiz katıldı. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran  öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kıymetli öğretmenlerimiz  herşeyin en güzeline layıktır.


Programa Elbistan İlçe Kaymakamı Özkan Demir Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı ve Öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşti 

Yemek programında konuşan İlçe Kaymakamı Özkan Demir yaptığı konuşmasında;

Geleceğin mimarı siz değerli öğretmenler ile bu güzel gününüzde bir arada olmaktan mutluluk duydum. Genç nesillerimizi evlatlarımızı size emanet ettik. Ve bizde sizin gibi bir öğretmenin öğrettikleri ile bu makama geldik. Neslimizi geleceğimizi emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlere güvenimiz tamdır. 


Bu vesile ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Görevini en iyi şekilde yerine getiren, aydınlık geleceğe ışık olan siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyor ve kolaylıklar diliyorum, dedi.



Müzik ve halay eşliğinde öğretmenler coşkulu ve eğlenceli bir gece yaşadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...