29 Ağustos 2019 Perşembe

İlçe Kaymakamı Özkan DEMİR, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97.yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Milli mücadelenin en önemli kahramanlık destanının yazıldığı 30 Ağustos’un şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getiren İlçe Kaymakamımız Özkan DEMİR, “97 yıl önce kazandığımız bu zafer, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin abidesi olarak tarihe geçmiştir” dedi.
Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz’ sözünü hatırlatan İlçe Kaymakamımız Özkan DEMİR, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde aziz milletimizin her karışına bedel ödediği bu topraklarda bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya ilan ettiği gün olan 30 Ağustos Zaferi’nin 97.yıldönümünü kutlamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Şanlı tarihimizde bir altın sayfa olarak yerini alan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin makûs kaderini değiştirmiştir. Tarih boyunca, gücünü birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Şehit ve Gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...