30 Ağustos 2019 Cuma

Elbistan Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Elbistan Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni yapıldı.
Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Ümit Genç, görevini Muhammed Kaya'ya devretti.
Devir teslim töreni ile ilgili olarak açıklama yapan Kahramanmaraş Ülkü Ocakları il Başkanı Hüseyin Kayış, “Her ikisinden de Allah razı olsun yolları bahtları açık olsun” açıklaması yaptı.
Elbistan Ülkü Ocakları Başkanlığında bayrağı teslim alan Muhammed Kaya, burada yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle bizleri bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş beyefendi ve Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanımız Hüseyin Kayış beyefendiye teşekkür ediyorum. Ayrıca burada bizleri yanlız bırakmayan herkese de teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Kaya, "Türk milliyetçileri olarak bundan sonraki süreçlerde her zaman daha ileriye daha yükseğe daha büyük ülkülere ulaşmanın arzu ve isteklerimizi kalbimizde yaşayarak dava sancağımızı bizden sonrakilere dün olduğu gibi bugünde leke sürmeden, kirletmeden götüreceğimize inanıyorum. Bugüne kadar dava sancağımızı taşıyan başta Ümit Genç başkanımız ve yönetimi olmak üzere ismini sayamadığım tüm başkanlarımıza ve ülküdaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!" ifadeleri ile konuşmasını tamamladı.
Ocak binasında yapılan devir teslim töreni, Kahramanmaraş İl Ocak Başkanı Hüseyin Kayış ve yönetim kurulu üyeleri, Elbistan MHP İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve yönetimi, Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı İsmail Çevik, MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Kozanoğlu ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...