30 Ağustos 2019 Cuma

30 Ağustos Zaferi’nin 97. Yıldönümü Kutlama Töreni


Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlık destanının zaferle taçlandırıldığı tarih olan 30 Ağustos’un 97.yıldönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti.
30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen törene; İlçe Kaymakamımız Özkan DEMİR, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkan Vekili Asteğmen Bilal DURMUŞ, EMYO Müdür V. Öğr. Gör. Muharrem EREN, İlçe Emniyet Müdürü Hakan AŞIK, İlçe Jandarma Komutan Vekili Volkan EZERÇE, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan SUNGUR, CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış ARSLAN, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan KILIÇ, kurum müdürleri, daire amirleri ile askeri erkân katıldı.
Tören, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. İlçe Kaymakamımız Özkan DEMİR, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkan Vekili Asteğmen Bilal Durmuş ve Belediye Meclis Üyesi Dilek Çevik tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkan Vekili Asteğmen Bilal Durmuş yaptı.
Tören, öğrencilerin okudukları şiirle sona erdi.
İlçe Kaymakamımız Özkan DEMİR, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Şehit ve Gazilerimizi şükranla yâd ediyorum, dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Korona Günlerinde İstanbul’da Sağlık-1 Kamu Hastaneleri Raporu

İlk olarak Aralık ayının sonunda Çin’in Wuhan şehrinde saptanan Covid-19 hızla bütün dünyaya yayıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koc...